ØRKEN RETREAT

Re-born Retreat i Dubais Ørken

 

 

Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse?

 

Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive den bedste, sundeste og gladeste udgave af dig selv.

 

Så tag med Martin Bonde Mogensen & DBWD MEDLEM Trine Sand på dit livs re-born retreat. Du skal lade dig forkæle og lade alt blive serveret for dig i de smukkeste omgivelser midt i Dubais fredsfulde ørken. Du får masser af sund kost og god træning til både krop og sind.

 

Tidspunktet er d. 15. - 18. maj 2017 (UDSKUDT TIL OKTOBER 2017) – på Ritz Carltons AL WADI DESERT Resort - en storslået naturperle. Du kommer hjem som et nyt og sundere menneske og et par kilo lettere både udenpå og indeni.

 

Den lange weekend vil være fyldt med yoga, mindfullness, åndedræts- og nærværstræning, meditation, kropsterapibehandlinger. Du vil få serveret nærende juicer, sund vegetarisk kost lækre urteteer og kosttilskud. Det eneste, du skal gøre, er at nyde, slappe af og give kroppen en velfortjent pause fra hverdagen.

 

Vi juice faster en enkelt dag. Her du får måske ikke al den mad, du drømmer om, men med garanti al den næring, du har brug for! Og ingen går sultne i seng!

Vi har fokus på

 

DE-AGE – SKØNHEDEN KOMMER INDEFRA

 

Efter de evigtgyldige principper for det sunde liv: lys, luft, vand, kost, motion og hvile, har vi sammensat et ophold, der kan passes ind i en travl hverdag; men giver synlige resultater og en værktøjskasse du kan tage med hjem. Lad dig forkæle med spa-behandlinger, kost, yoga og vejrtrækningsøvelser, der tilsammen er foryngende for hud, krop og sjæl.

 

DE-STRESS - EN VELFORTJENT PAUSE FOR KROP OG SJÆL

 

Vi skaber rammerne midt i ørkenen, som giver ro og dermed fornyet energi, når du vender tilbage til hverdagen. Du vil opleve nærvær og glæde; gennem kropsforståelse, kost, meditation, yoga, stræk og mental træning.

 

DE-TOX - DINE TANKER BLIVER KLARERE, DIN HUD FÅR GLØD, OG DIT INDRE FLOW BLIVER FORBEDRET

 

Under opholdet bliver din krop afgiftet, og du bliver inspireret til at behandle din krop med mere respekt i hverdagen; du opnår balance, selvtilfredshed og ro i sindet. Du får masser af inspiration til sundhed i balance som kan bruges i din hverdag når du vender hjem.

 

Læs mere og book dit ophold her

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required