KARIN KROGH

KARIN KROGH

 

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed. Det gælder, når du holder en-til-en møder, ved interne præsentationer , og det gælder, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder. Det er kort sagt en kompetence, du med stor fordel kan arbejde på at få op i højeste gear. 

Specielt tilbud til medlemmer af DBWD

 

SPAR 33% PÅ RÅDGIVNING HOS KARIN KROGH

 

Kære DBWD

 

Tusinde tak for en god oplevelse hos jer i Dubai. Det var en stor fornøjelse at møde jer og også høre lidt om, hvordan livet udfolder sig i Dubai.

Jeg håber, at jer der var med til foredrag og workshop fik udbytte ud af at deltage, og at I er blevet styrket i jeres egen personlige gennemslagskraft.

Hvis I har lyst til at læse lidt med i min bog, så har jeg det første kapitel liggende her: http://karinkrogh.dk/bog-udtryk-indtryk-aftryk.html

Min glædesmodel, som kan eliminere alle bekymringer, stoppe brok og ikke mindst skabe mere glæde (læses med et glimt i øjet) kan I se her:

http://karinkrogh.dk/glaedesmodellen.html

Har du interesse i at gå mere i dybden med din egen personlige gennemslagskraft, så tilbyder 1-1 rådgivning, enten personligt på mit kontor eller via Skype. Der er også mulighed for, at I samler jer lidt sammen og inviter mig retur til Dubai, så kan jeg holde et par kursusdage. I så fald kan det koordineres via Malene von Kiær, OneDecision.

 

Jeg vil gerne tilbyde jer en speciel pris på kr. 1.000,- (Normalprisen er kr. 1.500,-) i timen for personlig sparring. Minimum er 2 timer – 5 timer koster 4.500,- og 10 timer koster 8.000,- Alle priser er excl. moms.

Hvis du vil have tips og tricks og følge med i, hvad jeg arbejder med, er du velkommen til at melde jer på mit nyhedsbrev her:

http://karinkrogh.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte mig på kk@karinkrogh.dk +34 2248 4860

De bedste hilsner og pøj pøj fremover

Karin Krogh

 

 

Karin Krogh, kk@karinkrogh.dk, +45 2248 4860, Skype: karinkroghdk

Nyt Potentiale, Borupvang 3, 2750 Ballerup, Denmark

 

President, MPI Denmark Chapter

 

 

 

 

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required