LIV & LOV

Testamenter og arv – for ikke-muslimske danskere i UAE

 

Så kom de endelig – de nye regler om DIFC Wills og Propate Registry (skifteretsregistrering) for ikke-muslimer i UAE, og det bliver derfor muligt at sikre fordelingen af ens lokale værdier efter eget ønske i stedet for efter Sharialov i et testamente. Resolutionen vil blive implementeret den 1. maj 2015. Se mere på www.trenchlaw.com

Lotte Wagner, Liv&Lov kan hjælpe med et dansk testamente til herboende danskere tilpasset lokale forhold. Se vedlagte tilbud til DBWD. Tilbuddet gælder for testamenter udarbejdet imens hun er i Dubai. Reserver tid til et møde direkte hos Lotte på lw@liv-lov.dk.

 

Lotte Wagner kommer også gerne forbi jeres virksomhed og holder et kort (45 min.) oplæg om emnet.

Den internationale arve- og familieret er kompliceret og de færreste almindelige mennesker er klar over hvordan de er stillede hvis uheldet er ude. I UEA har man en kombination af lokal lovgivning og Sharialov, og som nogen helt nyt i 2015 kan ikke-muslimer (fra maj måned) også sikre sine aktiver i UAE med et lokalt testamente. På 45 minutter kan du blive lidt klogere på hvordan du bedst sikrer dine nærmeste og hvad det danske testamente bør indeholde, herunder børnetestamenter og deres gyldighedsbetingelser.

Oplægget er på dansk.

 

Som bosiddende i Dubai vil dit bo skulle deles efter Sharia-lov hvis uheldet er ude. En dansk kvinde, som er gift med en dansk mand, og som har en datter og en søn, arver 1/8 af den samlede formue efter Sharia-lov hvis uheldet er ude og manden dør. Hvis de boede i Danmark kunne hun sidde i uskiftet bo, eller hun kunne arve op til 15/16 af den samlende formue, hvis de havde formuefællesskab og havde skrevet testamente.

 

Kontakt info@liv-lov.dk eller telefon +45 51 23 27 28 for en gratis (skype) gennemgang af jeres situation og hør hvilke muligheder I har, med et dansk hjemlandstestamente i kombination med Sharia-lov samt børnetestamente og Appointment of Interim Guardians”.

 

Der ydes 30 % rabat på listeprisen på et dansk hjemlandstestamente m. børnetestamente til medlemmer af DBWD, så din pris bliver AED 4.100,-

 

(Denne pris indeholder ikke ”appointment of interim guardians” samt eventuel rådgivning om sikring af lokale aktiver.

 

Der skal endvidere betales DKK 300,- til Notaren i Danmark).

 

Bestil allerede nu tid til en personlig samtale på info@liv-lov.dk.

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required