SCANDINAVIAN PHYSIOTHERAPY

Scandinavian Physiotherapy Center JLT er skabt af to danske fysioterapeuter med mange års erfaring bag sig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af behandlingen og stræber altid efter at hjælpe bedst muligt. Vi er fagligt velfunderet og holder os løbende opdateret på udviklingen indenfor viden om sundhed og behandling. Vi kan tilbyde en bred vifte af behandlingsmetoder. Vi behandler og screener både børn og voksne.

 

Gratis Biofeedback Stabilizer test

I anledningen af, at Scandinavian Physiotherapy Center JLT har indgået et samarbejde med DBWD, vil vi gerne tilbyde alle medlemmer en gratis Biofeedback stabilizer test i forbindelse med 1.behandling.

 

Biofeedback stabilizer testen er et unikt visuelt pædagogisk værktøj til at sikre en høj kvalitet og præcision under træningen af coremuskulaturen. Det er et redskab, der giver værdifulde oplysninger til behandleren om, hvordan man som patient bedst kan guides med henblik på at styrke coremuskulaturen og dermed mindske risikoen for rygskader markant. Ved systematisk og superviseret træning kan den enkelte opnå en velfungerende abdominal-, bækkenbunds- og rygmuskulatur, der vil kunne afspejles i et øget fysisk velvære.

 

Kontakt os gerne. Vi er her for at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

 

Mail: info@scanphys.com

Telefon: +971 055 739 7847

 

Find os her: Platinum Tower, office 3603, Jumeira Lakes Towers, Dubai.

 

scandinavianphysiotherapycenter.com

 

Vi glæder os til at se dig.

 

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required