NY BESTYRELSE

Er du DBWDs nye bestyrelsesmedlem?

 

 

Danish Business Women Dubai

connect - engage - inspire

 

Nu har du muligheden for at bruge og udvide dine kompetencer i bestyrelsen hos Danish Business og få netværket til at vokse i tråd med DBWDs mission og vision. Du kan være med til at gøre en forskel for danske kvinder i Dubai, dele din viden, udvide dit netværk samt udvikle dig selv gennem kompetencegivende bestyrelsesarbejde.

 

Som medlem af bestyrelsen har du indflydelse på hvilke aktiviteter, der skal være i netværket, og hvilken retning netværket skal bevæge sig i. Du kommer til at arbejde med andre dedikerede og seriøse medlemmer af bestyrelsen – og får en masse udviklende, sjove og spændende oplevelser i netværket. Bestyrelsen er et sted med højt til loftet, hvor ideer og initiativ bliver modtaget med kyshånd. Det er et sted, hvor man oplever, at en idé bliver til virkelighed, og ser hvordan det gavner netværket.

 

DBWD er et netværk med bred berøringsflade i form af kontakt med netværkets medlemmer, speakers, samarbejdspartnere, sponsorer og andre netværksgrupper.

 

Hvad ønsker vi af dig?

Du har en kreativ og nytænkende indstilling til arbejdet og kan jonglere med begrænsede midler for at få maximalt udbytte til netværket og vores medlemmer.

Du arbejder ulønnet, med en arbejdstid på ca. 5-10 timer om ugen, dette vil dog variere fra uge til uge, afhængigt af hvilken rolle du har, dog med mest arbejde op til netværksmøder og workshops

Du deltager og forbereder dig til minimum 1 bestyrelsesmøde, 1 gruppemøde samt 1 netværksmøde pr måned.

Du drives af en lyst og passion til at gøre en forskel med din indsats i DBWD

Du har motivation og drivkraft til at både at starte og afslutte opgaver på egen hånd

Det forventes, du tager ansvar og initiativ, samt har evnen til at sige fra.

 

Det kan du forvente

En skabende og professionel arbejdsgruppe

Højt til loftet

Sparring og samarbejde med dygtige engagerede kvinder

Professionel og målrettet bestyrelse

 

 

Vi søger 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter med tiltrædelse snarest

Det er vigtigt for os, at DBWD hele tiden udvikler sig, og vi har derfor brug for dygtige engagerede kvinder, der brænder for at gøre en forskel. Vi er en arbejdende bestyrelse, og har et antal poster af forskellig karakter, der skal besættes. Det har vi indset, bedst gøres gennem personlige samtaler forud udvælgelsen af den endelige bestyrelse. Derfor har vi ændret den tidligere valgform til en ansøgningsproces efterfulgt af en samtale. Dette tiltag vil betyde, at der er en god diversitet og sammensætning i bestyrelsen, alt sammen til fordel for medlemmerne af DBWD.

Alle, eksisterende såvel som helt nye medlemmer af DBWD, opfordres til at ansøge om at blive en del af bestyrelsen, hvis du mener, du har en brændende lyst til at gøre en forskel og mener, du kan udfylde en af de ledige roller.

Hvis du endnu ikke er medlem, kan du kan tilmelde dig netværket ved at sende en mail til registration@dbwd.org.

 

I år opfordrer vi kvinder med følgende interesser eller kompetencer til at stille op:

 

Medlemspleje

Sociale medier

IT, Web og grafisk design

Conference & Events

 

Hvis du kan se dig selv i en af følgende roller, hører vi rigtig gerne fra dig. Ønsker du at få en snak om, hvad det indebærer at være en del af DBWD bestyrelse, så ring til Rikke Vittrup Langhjem på +971 528350500 eller send dine spørgsmål eller din ansøgning og billede til riv@dbwd.org senest d. 20. feb 2018.

 

Teksten bør indeholde følgende:

Personlige oplysninger

Hvorfor ønsker du at være en del af DBWDs bestyrelse?

Hvilke mål har du for DBWD?

Uddannelse, tidligere jobs, kompetencer og ønsker for fremtidig udvikling

 

 

Vi opfordrer alle medlemmer, med tid, lyst og engagement til bestyrelsesarbejdet, til at ansøge.

 

Det vigtigste er, at du har passionen, visionerne og viljen til at ville gøre en forskel, alt andet kan man lære.

 

 

 

Hvad har det betydet at være en del af bestyrelsen?

 

"DBWD har givet mig en hurtig genvej til et hyggeligt og inspirerende netværk, som jeg har haft stor glæde af, både personligt og professionelt. Som næstformand og marketingsansvarlig de sidste 3 år har jeg haft mulighed for at prøve kræfter med mange, spændende opgaver; lige fra udvikling og implementering af kommunikationsstrategi til praktisk gennemførelse af events. I bestyrelsen kan vi lide at sætte overliggeren højt og forventer, at hver enkelt løber med bolden, når de har den. Til gengæld har vi det sjovt og støtter hinanden til at opnå ret seje resultater.”

 

Ingvill Solbø Christiansen

 

 

“2 ½ år i DBWD´s bestyrelse har været fantastisk givende for mig, både på det personlige samt det professionelle plan. Et forum hvor jeg har netværket og lært en masse fantastiske mennesker at kende.

Bestyrelsen arbejder professionelt med fuld fokus på at skabe det bedste netværk samt events for medlemmerne.

At arbejde med at sætte kursen for DBWD´s udvikling, at sikre at vores medlemmer føler sig ”hjemme” i DBWD, at skaffe sponsorer, være mødeleder ved events samt ordstyrer ved bestyrelsesmøder, har været fantastisk spændende og inspirerende”

Charlotte Mahaini

 

 

“Det er nu fire år siden, jeg startede min tid i DBWD bestyrelsen. Det har været en fantastisk rejse, og jeg er taknemmelig for at have været en del af en bestyrelse og netværk, som er vokset måned efter måned.

At vælge at give bolden videre har bestemt ikke været en nem beslutning. Jeg glæder mig dog til at være en del af netværket og deltage i alle de gode møder og events, som jeg ved, bestyrelsen altid arbejder hårdt for.”

 

Maria Shapiro Higton

 

 

At sidde i bestyrelsen hos DBWD har givet mig mere end jeg forventede. Jeg har fået udvidet mit netværk både professionelt og socialt på en måde og med et tempo der ellers ikke ville have været muligt. Allerede fra første møde i bestyrelsen kunne jeg mærke at det bestemt ikke er en kaffeklub. Ambitionerne er høje og niveauet er professionelt og alle tager det privilegerede arbejde seriøst. Til gengæld giver posten mulighed for at arrangere events og komme tæt på nogle super inspirerende mennesker, få kendskab til organisationer i Dubai og DK og agere på trends i markedet. Og så har vi det super SJOVT i bestyrelsen – også når vi arbejder. Den eneste ting jeg fortryder er at jeg ikke gik ind i dette arbejde noget før. Har ikke et sekund fortrudt det.

Alexandra Svarre Nielsen

 

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required