LULU MAHAINI

Lulu Mahaini -

Når troen kan flytte bjerge.

 

Dubai, den 2. april 2016

Denne artikel én i en serie af artikler om DBWDs medlemmer. Med disse artikler ønsker vi at tegne et realistisk billede af livet i Dubai på godt og ondt. Om de glæder, oplevelser, udfordringer og frustrationer, Dubailivet byder på i forhold til hverdagen, jobsøgning, arbejde, karriere.

Som dansk kvinde voksede jeg op med troen på, at jeg kunne gøre og opnå, hvad jeg ville, bare jeg fokuserede på det. I dag, mange år senere, har jeg boet, studeret og arbejdet på tre kontinenter, fået en PhD i Farmakologi, blevet Master Coach fra The Ford Institute for Transformational Training USA, startet firma i Dubai og senest blevet forfatter, nu med bøger på hylderne hos boghandlere her i Dubai.

 

Og, jo, jeg har nydt at nå disse mål rigtig meget - men for mig har den største bedrift alligevel været at være med til at skabe kærlige familierelationer med min mand og vores to døtre, og sikre os at alle i familien er glade og tilfredse - så vidt muligt.

 

Netop den rejse har jeg beskrevet i min bog: ¨Angry Bitch! Who Are You? I Love You. - A Mother´s Journey from Shame to Happiness¨.

 

Bogen handler om, hvad der skete med mig som kvinde, da jeg prøvede at leve som hjemmegående og derefter som arbejdende mor til to - og hvordan dette tvang mig til at indse, at der var noget, jeg måtte lære for at kunne jonglere og håndtere det hele uden at blive en ¨Angry Bitch¨ over for dem, jeg elsker højest.

Interessant nok, så syntes jeg at udfordringen med at opnå en sund familie/arbejds-balance var langt større end nogen af de andre udfordringer, jeg havde arbejdet med i mit liv!

 

Det var en øjenåbner for mig og bekræftede mig samtidig i min passion for at støtte mig selv og senere andre kvinder i at stå powerfuldt i den arbejds/familie balance, der nu en gang passer os bedst.

 

Som dansk expat bosiddende i Dubai har jeg haft den unikke mulighed for at studere og overveje mange forskellige måder at strukturere karriere med familieliv - og jeg har også coachet mange kvinder i en lignende situation til at finde en måde at leve på, der gør dem og deres familier grundlæggende glade for livet i Dubai.

 

Så vidt jeg har erfaret, er et meget vigtigt koncept for kvinder (og for den sags skyld alle mennesker), at turde tage 100% ansvar for alle områder af vores liv, og stå i vores magt og ret til at være præcis den vi er - med de ønsker vores sjæl nu en gang har. Og værktøjerne til at turde leve ud fra dette er bla. at lære at tage kontrol over vores tanker, følelser, overbevisninger, vaner og handlinger - uanset hvad der sker rundt omkring os.

 

Det gør det samtidig lettere for os af finde og indtage den rolle i samfundet, der føles skræddersyet til netop os - og dermed kunne give noget tilbage til fællesskabet, i stedet for kun lige at have energi nok til egne udfordringer.

 

Når vi er bevidst om alt dette, kan vi føle os trygge nok til at udfolde os som de fantastiske kvinder, mødre, hustruer, ansatte, vi nu en gang er - uafhængig af hvad andre måtte mene om netop vores måde at leve på!

 

Lulu Brix Mahaini

PhD, Master Coach, Firmaejer, Forfatter og Foredragsholder

 

 

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required