MONA PRAEM FUSSING
Lulu Mahaini

Mona Praem Fussing

Et godt netværk er vejen til et job og det gode sociale liv.

 

 

“Nå man som os kommer til Dubai for anden gang, kan vi sagtens få øje på store forskelle fra dengang og nu. Vi ankom første gang slut januar 2001, og fik meget hurtigt et stort netværk på grund af børnene. Denne gang har mit medlemskab i DBWD været en stor hjælp, gennem gode arrangementer, til at connecte, både socialt og med henblik på fremtidige arbejdsmuligheder.“

 

 

Mit navn er Mona, jeg er uddannet lægesekretær og underviser i Diagnoselatin. Jeg er gift med Jens, og sammen har vi 2 drenge Lukas og Hans på henholdsvis 24 og snart 21 år.

 

Jeg er bosat i Dubai for anden gang fra september 2015. Vi har tidligere boet her, fra 2001 til 2008, hvor jeg de sidste 4 år arbejdede på the American School of Dubai som biblioteksassistent. Denne gang er det uden drengene, som er blevet i Danmark for at studere.

 

Beslutningen om at flytte tilbage (eller et helt 3. sted), har altid ligget i baghovedet. Det blev muligt, da min mand fik et godt tilbud fra sit tidligere firma i Dubai, og vores yngste var ved at være færdig med 3g. Tidspunktet alt i alt føltes rigtigt for skiftet til Dubai. Min mand tog afsted til Dubai i januar 2015, og vi besøgte så hinanden på kryds og tværs, fandt hus mv. til jeg ankom for good i september.

2015 var præget, for vores familie, af store beslutninger, fester og som nævnt meget rejseaktivitet. Vi fejrede vores sølvbryllup, vores yngste søn fik hue på, pakning af container, udlejning af hus og flytning. Jeg stoppede desuden på mit arbejde som visitator/lægesekretær på Herlev Hospital, onkologisk afdeling, hvor jeg også havde fungeret som tillidsrepræsentant.

 

Jeg har ved siden af mit job på Herlev, også undervist på Roskilde Handelsskole 4-5 gange om året, kursus i Diagnoselatin, som jeg er meget glad for, og det fortsætter jeg med.

 

Nå man som os kommer til Dubai igen, kan vi sagtens få øje på store forskelle fra dengang og nu. En af de største for os er, at vi dengang hurtigt fik en stor omgangskreds, fordi vi havde drengene. Vi ankom slut januar i 2001 og allerede i april, da vi fejrede Lukas fødselsdag, havde vi inviteret 20-25 mennesker, vi inden januar ikke kendte eksistensen af. Denne gang havde vi 2 par venner fra tidligere, øvrige fra dengang er spredt på hele kloden, som jo giver gode feriemål, men ikke lige udfylder det mærkelig tomrum, der opstår fra venner og familie hjemme i Danmark.

 

Her har mit medlemskab i DBWD været en hjælp, gennem gode arrangementer, til at connecte, både socialt og med henblik på fremtidige arbejdsmuligheder.

Blandt andet har tilbuddet om mentorforløbet hos Lulu Brix Mahaini, haft stor indflydelse på mit liv og hvad mine mål er. Jeg er blevet udfordret på adfærd og tankemønstre, som har givet mig en indsigt, som jeg ikke vil være foruden, og gruppen har tilført mig meget, som ikke kan beskrives i ord, men skal opleves. Så jeg kan varmt anbefale nye såvel som gamle i Dubai et mentorforløb hos Lulu Brix Mahaini.

 

Venlig hilsen

Mona Praëm Fussing

 

 

 

NEWSLETTER SIGN UP

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required